Još uvijek upitnik oko jednog mjesta u Prvoj ligi FBiH

Nova sezona uskoro počinje

Još uvijek upitnik oko jednog mjesta u Prvoj ligi FBiH

S. Mlaćo
Još uvijek nije poznato ko će nastupiti u novoj sezoni Prve lige FBiH.

Ostala je jedna dilema, HNK Orašje ili HNK Tomislav iz Tomislavgrada.

Naime, Labudovi sa Save nisu ni počeli sa pripremama, nemaju ni rukovodstvo,  kao ni igrača pod ugovorom, te prema svemu sudeći će istupiti iz Prve lige FBiH.

Svoju šansu tako čeka HNK Tomislav, tim koji je prošle sezone napustio ligu s obzirom da je završio na posljednjem mjestu.

U Tomislavgradu se nadaju da će pravda ipak biti zadovoljena, jer su mnogi mišljenja da su nečasnim radnjama u drugom dijelu sezone izbačeni u niži rang.

Kako saznaje iz NS FBiH, Takmičarska komisija je poslala HNK Orašju jasan zahtjev da se mora što skorije izjasniti da li će nastupati u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Odgovora još uvijek nema, što pokazuje i nepoštovanje iz nekadašnjeg premijerligaša prema samom Savezu te takmičenju.

Nova sezona Prve lige FBiH starta 13/14.08.

Top Komentari

SamoSiroki
Sve vještake tvorevine, moraju propasti.
0 0
Konjicmuha
Mora doci do ujedinjenja Prvih liga FBiH i RS Jedino tako se moze nesto uraditi Da se ne desava Orasje Krupa na Vrbasu Radnik Bijelijna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi