Veliki problem za Rijeku

Potvrđeno iz kluba

Veliki problem za Rijeku

S. Mlaćo
HNK Rijeka našao se u velikim problemima.

Naime, čak sedam igrača ovog kluba je pozitivno na koronavirus.

“Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (ponedjeljak, 16. studeni 2020.) sedam igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19).

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus.

Sukladno propisima Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), HNK Rijeka zatražio je odgodu utakmice 12. kola Hrvatski telekom Prve lige protiv Istre 1961 što se prema rasporedu trebala odigrati 21. studenog u 19:10 sati na stadionu Aldo Drosin u Puli“, istakli su iz riječkog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeku krajem mjeseca počekuje i gostovanje u okviru Evropa lige italijanskom Napoliju.

U 1. HNL se nalazi na četvrtom mjestu i sa dvije utakmice zaostatka.

Top Komentari

pero98
Malo ste se zeznuli, odgođene utakmice su protiv Hajduka, Dinama, Gorice i Istre. To su četiri a ne dvije. Dajte malo se informirajte.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi