HNS bez milosti: Zadar izbačen u treću ligu zbog licence

Zadar mora u niži rang

HNS bez milosti: Zadar izbačen u treću ligu zbog licence

E. Škorić

Hrvatski nogometni savez objavio je rezultate drugog stepena u postupku licenciranja klubova za narednu sezonu.

Lokomotiva je, u odnosu na Prvostepenu komisiju, dobila licencu za nastup u 1. HNL i licencu za evropska takmičenja. Za evropska takmičenja su licence dobili i Hajduk, Dinamo, Rijeka, Gorica, Inter Zaprešić, Slaven Belupo i Osijek.

Šibenik, koji će u doigravanju za 1. HNL igrati prtoiv Istre, i Varaždin, dobili su licence za igranje u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Zadar nije uspio dobiti licencu za 2. HNL, pa je automatski izbačen u treću ligu.

Klubovi koji su dobili licencu za Prvu HNL: Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek, Istra, Šibenik, Varaždin, Slaven Belupo, Gorica, Inter Zaprešić

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Klubovi koji su dobili licence za Drugu HNL: Cibalia, Dubrava, Orijent, Trnje, Dugopolje, Hrvatski dragovoljac, Rudeš, Trnje i Croatia iz Zmijavaca, a u prvom krugu su je već dobili BSK Bijelo Brdo, Dinamo II, Hajduk II, Kustošija, Lučko, Međimurje, Osijek II, Sesvete, Šibenik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi