Hobotnica na golu Širokobriježana: Sezona iz snova za Luku Bilobrka!

Tek jedan pogodak je primio u posljednjih devet kola

Hobotnica na golu Širokobriježana: Sezona iz snova za Luku Bilobrka!

S. Mlaćo

Da je Luka Bilobrk jedan od najboljih čuvara mreže u našoj zemlji i nije neka novost. Sjajni golman nalazi se u sjajnoj formi ove sezone, a vrlo često je bio junak svog tima.

Prije dva kola na Koševu je u sudijskoj nadoknadi odbranio penal Velkoskom i spasio svoj tim poraza, a i sinoć je na Grbavici bio na nivou.

Zanimljivo da je u posljednjih devet utakmica primio tek jedan pogodak, a ove sezone ukupno 19. Samo je drugoplasirani Zrinjski primio manje, i to jedan.

Bilobrk je u Široki Brijeg stigao iz zeničkog Čelika, a nastupao je i za NK Križevci, NK Bjelovar i NK Travnik.

Širokobriježani suvereno gaze ka plasmanu u Europu, a očekuje ih i meč finala Kupa protiv FK Sarajevo. Sa sjajnim Bilobrkom ne sumnjaju mnogo u uspješan kraj sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi