Pomoćni trener gostiju sa Pecare

"Nadam se da će Željo ispuniti cilj, ovaj klub i ova publika to zaslužuju"

Samir Mlaćo, foto: S. Bošković

Široki Brijeg je večeras neporažen napustio Grbavicu pošto je odigrao 0:0 sa Željezničarom u okviru 28. kola Premier lige.

Gosti mogu biti zadovoljni, a nakon meča novinarima se obratio pomoćni trener gostiju Aleksandar Vlaho.

"Utakmica kakva se i očekivala - tvrda. Bodovi su bili potrebni objema ekipama, Željo je na početku bio bolji... Nakon toga smo mi stabilizirali igru, priveli prvi dio kraju, ali u zadnjih pet minuta opet incijativa Želje. Na poluvremenu smo mijenjali neke stvari u igri, opet je Željo napadao, a naši igrači su odigrali borbeno i borili se za svaku loptu. Imali smo tu šansu na kraju, ali nažalost nismo je iskoristili. Nadamo se da će nam ovaj bod pomoći u ostvarenju cilja", kazao je Vlaho.

"Nadam se da će tablica ostati ovakva i da će Željo ispuniti svoj cilj. To zaslužuju ovaj klub i ovaj publika".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da nam je neko ponudio bod prije puta mi bismo potpisali to. Imali smo pehova na treningu, sinoć u dva sata Bagarić je dobio temperaturu 39. Svi su danas dali 150 posto svojih mogućnosti, a fizički smo jako dobro spremljeni".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi