Tino Sven Sušić spreman za naredni meč

U pitanju bila samo lakša povreda

Tino Sven Sušić spreman za naredni meč

Najveće zimsko pojačanje FK Sarajevo Tino Sven Sušić bit će spreman za narednu utakmicu, saznaje SportSport.ba. 

Podsjetimo, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je propustio prethodnu utakmicu svog novog tima protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Kako su nam kazali iz tabora bordo momaka Sušić je imao problem sa spazmom mišića uslije opterećenosti pa je zbog toga pauzurao jedan meč.

On će biti spreman već za narednu utakmicu koju Sarajevo igra na Koševu protiv Zvijezde 09, a veliki derbi protiv Željezničara koji se igra u 24. kolu također ne dolazi u pitanje. Tino je danas odradio puni trening s ostalim saigračima i potpuno je ozdravio. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sušić je od dolaska na Koševo u samo jednoj zvaničnoj utakmici bio starter, a sve zbog činjenice da nije prošao prireme s klubom jer se ekipi priključio tek u Antaliji i njegova fizička sprema nije bila najbolja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

south
Ovaj ce izgleda biti zec 2 odigra dvije i onda ga 10 nema
1 4
Keno
mogli ste neku sliku bez te pozadine staviti, stidim se kad ih gledam
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi