Hoće li Miralem Pjanić napraviti transfer života?
Miralem Pjanić je bez ikakve dileme trenutno među najboljim veznjacima Evrope. Njegova cijena na tržištu je trenutno 80 miliona eura (Foto: EPA)

Interes je veoma ozbiljan

Hoće li Miralem Pjanić napraviti transfer života?

M. Šljivak

Miralem Pjanić bi u ljetnom prelaznom roku mogao napraviti transfer života.

Španska Marca jučer je objavila listu potencijalnih pojačanja madridskog Reala, a među odabranim se našao i Miralem Pjanić.

Bh. veznjaka je madridski list stavio na užu listu na kojoj su još Sergej Milinković-Savić, te Thiago Alcantara, a italijanska novinska agencija ANSA tvrdi da je interes više nego ozbiljan.

Poznato je da trener Real Madrida Zinedine Zidane izuzetno cijeni kvalitete fudbalera Juventusa. Rado bi ga vidio u svom timu od naredne sezone, ali je Juventus postavio izuzetno visoku cijenu.

Cifra koju želi Stara dama je 80 miliona eura. Nije poznato da li su Kraljevi spremni izdvojiti ovaj novac, ali predsjednik kluba Florentino Perez tokom ljeta neće štedjeti.

Zinedine Zidane je za pojačanja dobio 450 miliona eura. Najveća želja je svakako Eden Hazard, ali će i nakon njegovog transfera od preko 100 miliona eura, ostati dovoljno novca za pojačanja na svim pozicijama.

Da li će Pjanić napraviti transfer života znaćemo veoma brzo, ali sigurno je da će Real igrati ogromnu ulogu na transfer tržištu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je član Juventusa već treću sezonu. Sa torinskim timom je dominantan u Italiji i zajedno jure ka trećoj tituli prvaka.

Ukupno je Pjanić u dresu Bianconera odigrao 135 utakmica i postigao je 19 pogodaka, od čega je četiri zabio ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
On je to već napravio i igra za JUVENTUS !!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi