Svi pričaju o Joviću, a najveći transfer iz Eintrachta napravit će Haller?

Želi ga Juventus

Svi pričaju o Joviću, a najveći transfer iz Eintrachta napravit će Haller?

Edmir Škorić

Juventus je, kako se izvještava, zainteresovan za napadača iz Eintrachta, Sebastiena Hallera, čija je cijena najmanje 40 miliona eura.

Prema Tuttomercatowebu, Hallerovih 14 golova u 26 nastupa Bundeslige navelo je direktora Bianconerija Fabija Paraticija da krene u pregovore.

Haller je također doprinio u izbacivanju Intera u Evropskoj ligi. U junu će imati 25 godina, a raniej je predstavljao Francusku u omladinskim selekcijama.

Ove sezone je postigao 19 golova i ima 12 asistencija na 37 utakmica, mada je u sjeni Luke Jovića, koji je na meti Barcelone i prvo je ime Frankfurta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Haller je također napadač, a prije Eintrachta je igrao za Utrecht i Auxerre.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti