Hoće li poruka Ajaxovih navijača smiriti Realovce?

Pružili im utjehu

Hoće li poruka Ajaxovih navijača smiriti Realovce?

Teme:

Ajaxova mladost održala je pravu lekciju Real Madridu. Kopljanci su napravili jednu od najvećih senzacija u historiji Lige prvaka tako što su na Santiago Bernabeu savladali veliki Real Madrid s visokih 4:1, i to nakon što su u prvom meču poraženi.

Posebno je briljirao Dušan Tadić koji je sinoć sam doslovce srušio Real usred Madrida, a osim srbijanskog nogometaša koji je uz gol upisao i dvije asistencije, mrežu domaćih tresli su još Ziyech, Neres i Schone.

Koliko je bilo zanimljivo na terenu, toliko je i na tribinama na kojoj su bili smješteni Ajaxovi navijači, koji su na kraju utakmice pružili 'utjehu' pristalicama Real Madrida. Oni su, naime, pjevali domaćima refren iz poznate pjesme "Always look on the bright side of life", što je zapravo bila poruka da cijelu situaciju gledaju s vedrije strane.

Teško je vjerovati da će to smiriti Realove navijače, koji nakon iznenađujuće eliminacije traže da Santiago Solari napusti kormilo kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije