Hoće li Rahimić voditi Velež protiv Zrinjskog?

Rođeni opet u Premijer ligi

Hoće li Rahimić voditi Velež protiv Zrinjskog?

Admin Čaušević

FK Velež će se nakon tri godine ponovo takmičiti u Premijer ligi BiH. 

Mostarski klub se na superioran način vratio u elitu te mu je cilj da u narednom periodu igra značajniju ulogu u bh. fudbalu.

Do povratka u Premijer ligu Rođene je sa klupe predvodio Ibro Rahimić kojem još uvijek nije istekla suspenzija od četiri mjeseca.

Iskusni stručnjak je suspendovan aprilu jer se u derbi susretu s Olimpikom ponašao poprilično nesportski, odnosno psovao je fudbalerima popularnih Vukova.

Rahimićeva suspenzija ističe 27. jula što znači da će ga u prvom kolu nove sezone Premijer lige kada Velež dočekuje Mladost na klupi mijenjati Mustafa Kodro.

Kodro je i u finišu Prve lige FBiH mijenjao svog nadređenog i prema ostvarenim rezultatima odradio je odličan posao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Velež u drugom kolu Premijer BiH igra sa Zrinjskom, taj susret je na rasporedu 27. ili 28. jula, odnosno baš za vikend kada ističe suspenzija Rahimiću.

Mostarski derbi će se igrati na stadionu Pod Bijelim brijegom, a još uvijek je nepoznanica da li će Rahimić sa klupe predvoditi Rođene. Veležu bi sigurno više odgovaralo da se utakmica igra u nedjelju, 28. jula...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
VELEŽ DRUGA LIGA, IMA DA NAM BUDU KANTA ZA NABIJANJE I POPRAVLJANJE GOL RAZLIKE
0 8
AmerZE1990
Jebem te Hrcegovino na sto si spala da se VRAPCICI uzdizu, koji Srednje skole nemaju,jos prodavnicu zovu. " zadruga" da im nema Zapadnog Mostara nikad Srednju skolu nebi zavrsili,nit semafora vidjeli. I tako ti seljoberi iz vrapcica imaju sta reci TZ,ZE,BL,SA,BH itd. Lp seljoberi kadulje
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi