Hoće li se Zlatanu dopasti izjava fudbalera Northamptona?

"Ibrahimović je kao Terminator"

Hoće li se Zlatanu dopasti izjava fudbalera Northamptona?

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su slavili pobjedu u gostima kod Northamptona u okviru Liga kupa sa 3:1.

Zlatan Ibrahimović nije bio u početnoj postavi Uniteda, ali je priliku za igru dobio od 55. minute utakmice kada je zamijenio Depayja.

To je bilo dovoljno da, na neki način, ostavi utisak na defanzivca domaće ekipe Gabriela Zakuanija koji je Zlatana poredio sa Terminatorom.

"On mnogo govori na terenu, ali to radi kao neki robot, rekao bih kao Terminator. To pomalo djeluje usporeno. Možete jasno vidjeti njegov uticaj na tim. On često mlađim fudbalerima koji prolaze pored njega govori da uspore i spuste loptu. Očito ga mnogo poštuju", poručio je Zakuani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Teško je reći da li će se Zlatanu svidjeti ovo poređenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi