"Lako ti je kritikovati Shawa, hajde probaj Ibrahimovića"

Bivši reprezentativac Engleske ljut na Mourinha

"Lako ti je kritikovati Shawa, hajde probaj Ibrahimovića"

Fudbaleri Manchester Uniteda poraženi su proteklog vikenda na gostovanju kod Watforda rezultatom 3:1.

Jose Mourinho je nakon te utakmice posebno okrivio lijevog beka Lukea Shawa koji je, prema njegovom mišljenju, kriv za drugi gol domaće ekipe.

Ovo se nije svidjelo nekadašnjem fudbakleru Liverpoola i reprezentativcu Engleske Jamieju Redknappu koji je bio jako ljud na Mourinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam neki veliki fan takvog ponašanja. Moguće je da je htio da proizvede pozitivnu reakciju Lukea Shawa, ali svakako smatram da ovakve stvari treba da ostanu u njihovom dvorištu. Obično kada stvari krenu loše, Mourinho nikada ne krivi sebe, već svoje igrače ili sudije. Pored toga, baš me zanima da li bi mogao da se ovako odnosi prema Zlatanu Ibrahimoviću", rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi