Hoće li Zaniolo zabiti Vučici nož u leđa?

U Rim stiže ponuda

Hoće li Zaniolo zabiti Vučici nož u leđa?

A. Čaušević

Nicolo Zaniolo je jedan od najboljih mladih igrača Serije A i sigurno budućnost italijanskog fudbala s obzirom da tek u julu puni 20 godina. 

Zaniolo već dvije godine igra za Romu nakon što ga je Inter možda i olako pustio na Olimpico. Odlični veznjak je minutažu iskoristio za totalno ekspolizuju te je postao izuzetno tražen na fudbalskoj pijaci.

Ozbiljan interes za Zaniola pokazuje i Juventus. Stara dama je poznata po tome da najbolje italijanske fudbalere nastoji imati u svojim reodvima pa izuzetak neće biti ni ovaj 19-godišnjak.

Banconeri su za Zaniolov igrački karton Romi spremni ponuditi Federica Bernardeschija i novac. Ponuda je to koja se ne sviđa Vučici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U rimskom klubu su odlučni da ne prodaju svoje dragulje Zaniola i Lorenza Pellegrinija, međutim rijetki su koji su odbili poziv iz Torina.

Inače, Zaniolo se trenutno oporavlja od teške povrede križnih ligamenta. Za njega je sezona završena, a na teren bi se trebao vratiti na početkom naredne takmičarske godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user2072
Causevicu jesi li uspio ubosti bar jednu rečenicu kako treba?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi