Juventus nudi Chelseaju da bira između trojice igrača za Jorginha, a među njima nije Pjanić

Pregovori su u toku

Juventus nudi Chelseaju da bira između trojice igrača za Jorginha, a među njima nije Pjanić

E. Čaušević

Nije tajna da je Maurizio Sarri veliki fan Jorginha kojeg je trenira u Napoliju i Chelseaju, a sada pokušava da ga dovede u Juventus.

Jorginho je očito fudbaler kojeg Sarri mnogo cijeni jer ga je italijanski stručnjak prije dvije godine doveo u Chelsea. No, sada kada je preuzeo klupu Juventusa ponovo je pokazao želju da Jorginho bude dio njegove ekipe.

Već se neko vrijeme piše da će Juventus na kraju ove sezone pokušati dovesti veznjaka Chelseaja, a neko vrijeme se špekulisalo da bi u suprotnom pravcu mogao otići bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

No, kako jutros piše Calciomercato od toga neće biti ništa. Juve oko Pjanića pregovara s Barcelonom i PSG-om, a za Jorginha očito imaju neke druge planove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Stara dama nudi Chelseaju da bira između trojice igrača koji bi mogli biti uključeni u transfer Jorginha. Tako Juve nudi Plavcima Douglasa Costu, Adriena Rabiota i Federica Bernardeschija, te će londonski klub moći izabrati jednog od njih ukoliko budu odlučni da puste Jorginha u suprotnom pravcu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saray
Pjaniću je bolje da ide jer kod ovog Musolinija neće se naigrati....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi