14

Komentari (14)

Mikidk
Hoce hoce kako da nece
Becir1
Rukfas
Sa ovim trenerom nemamo sta traziti,jasno ko dan!
Terminator
Ako Robi ode 100% plasman.On nas je uništio.
Damionabram79
Igraci su unistili njega
Derdiyok
Nemaju snage za jedno kvalitetno poluvrijeme, a ne za dvije utakmice u pet dana.
Barbarez9
Nas Savez je Dom za vesanje
Saimai1316
Iskreno ne nadam se nicemu pozitivnom,nista nisu uradili,toliko su losi bili da su me vratili tamo negdje od 96' pa do dolaska Cire,kad su nam svake kvalifikacije strasne bile,nikad nismo uspjeli 2-3 pobjede vezati,sve je to bilo bezveze,,a Ciro je to sve bio upakovo,sve na svom mjestu,a ovaj ga zuti bolan s**** i vrati nas 25 godina unazad
nijepoznat
milivoje
Neće dok su Begić i co.u savezu. Ogi Vranješ bosančeros pravi,fanaticosi,šibe na bauštelu!
Celtic
Neće imati i ispast će nakon prve utakmice, nakon ovih utakmica u kvalifikacijama, vidjeli smo dobro gdje smo i šta smo, ali mi smo prvaci u kalkulisanju i predviđanju sudbine. Još ako žuti narkoman ostane šanse su nam 10%.
casimiro
Samo pisajte!!!Cudilo bi me da pisete nesto pozitivno pred utakmice odluke!!!
konjnakvadrat
casimiro, da se ne lazemo, nemaju oni ni snage, a bogami ni kvaliteta, ali realno,jos na to dodaj strucnost selektora i neprofesionalnost i bahatost saveza,.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti