Golmanica ženske nogometne reprezentacije BiH

Hodžić: Do kraja kvalifikacija ćemo se boriti za 3. mjesto

Dino Kurbegović

Ženske nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ponovo je pružila veliki otpor velesili u ovome sportu, selekciji Engleske, koja je danas golom u finišu utakmice došla do minimalne pobjede.

Igračica današnje utakmice svakako je golmanica naše reprezentacije Almina Hodžić, koja je sigurno danas odbranila pet čistih zicera i tako spasila našu reprezentaciju većeg poraza.

Nakon utakmice bila je pomalo uzbuđena, ali i realna protiv koga su danas igrale i pružile sjajan otpor.

"Jako smo dobru utakmicu odigrale i u Engleskoj, kao i danas, oni su stvarno jaka selekcija, kao što su vidjeli svi danas. Mi smo pokazali danas da se dosta dobro možemo braniti i igrati protiv najjačih na svijetu, nažalost danas smo primili gol u finišu utakmice, ali ja sam zadovoljna našom igrom, dale smo maksimum i više od toga" ističe Hodžić.

Do kraja kvalifikacija naša reprezentacija će se boriti za treće mjesto u grupi.

"Mislim da možemo do trećeg mjesta u ovoj grupi, Engleska i Belgija su realno jače od nas, utakmica za treće mjesto biće protiv Srbije u Zenici, ako to pobijedimo onda vjerujem da možemo do trećeg mjesta što bi svakako bio jedan uspjeh za ovu reprezentaciju koja je tek u stvaranju", kazala je Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi