Hodžić: Golovi za samopouzdanje

Bh. reprezentativac u formi

Hodžić: Golovi za samopouzdanje

E. Škorić

Armin Hodžić je s dva pogotka Dinamu donio pobjedu u  gostima u Puli protiv Istre (3:0).

Hodžićevi golovi (10 u ligi) drže Dinamo u igri za titulu, a bivši igrač Željezničara dobio je poziv selektora Mehmeda Baždarevića za duele s Gibraltarom u kvalifikacijama i Albanijom (prijateljska).

"Sretan sam zbog pogodaka i zaslužene pobjede. Najbitnije je da nastavljamo osvajati bodove i sigurno da nam svima puno znači ovakav rezultat i nastavak pozitivnog niza", rekao je Hodžić, dodavši:

"Dobro igramo, trudimo se i to se vidi na terenu. Ovo mi je sigurno stvorilo i dodatno samopouzdanje prije reprezentativne pauze koja je pred nama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi