Hodžić je svojim igrama zaludio susjede

Riječi hvale za bh. napadača

Hodžić je svojim igrama zaludio susjede

U hrvatskoj javnosti su oduševljeni partijama bh. napadača Armina Hodžića u dresu Dinama. 

Hodžić je najveći dobitak proljetnog dijela HNL-a. U pet službenih nastupa ove godine je postigao čak deset pogodaka i tako, od rezerve i igrača koji je u važnim utakmicama Lige prvaka ostajao izvan zapisnika, stigao do glavnog aduta u timu bugarskog stručnjaka Ivajla Peteva. 

Sarajlija je svojim igrama uspio u potpunosti zaluditi javnost u Hrvatskoj, ali i navijače koji su ga po prvi put pri izlasku s terena nagradili ovacijama.

"Hodžić zabija poput pravog golgetera na sve načine; iz peterca, glavom nakon prekida, s bijele tačke, ali i odmjerenim udarcima (kao protiv Splita) iz daljine. Saigrači mu svakim danom vjeruju sve više, a njegov osmijeh dovoljno govori o mentalnom stanju samog igrača", navodi se, između ostalog, u tekstu objavljenom na 24sata.hr uz dodatak: 

"Nastavi li mladi napadač u ovakvom stilu, Dinamo na ljeto neće trebati potragu za napadačem. Pri izlasku iz igre Hodžić je dobio zagrljaj Peteva, čovjeka kojeg je lišio velikih muka. I višemjesečnih problema s realizacijom." 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

S obzirom da Džeko neće nastupati protiv Gibraltara, realno je očekivati da se Hodžić za ovaj kvalifikacijski meč nađe u prvoj postavi reprezentacije BiH. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi