Hodžić: Neka Baždarević odluči je li ovo dovoljno
Foto: PIXSELL

Postigao deset golova na pet utakmica

Hodžić: Neka Baždarević odluči je li ovo dovoljno

Napadač zagrebačkog Dinama Armin Hodžić igra u životnoj formi, a na posljednjih pet utakmica je postigao čak deset pogodaka.

Hodžić je postigao dva gola na današnjoj utakmici protiv Splita, a to je klub kojem je zabio šest od pomenutih deset golova.

"Samo da se ovako nastavi. Nikada u karijeri nisam zabio deset golova u pet utakmica, samo u juniorima i kadetima", započeo je Hodžić nakon utakmice, te nastavio:

"Trener mi je rekao da me mora malo odmoriti i zato me izveo u 62. minuti, iako sam želio ostati u igri i zabiti još neki gol. Nema veze, moram se malo odmoriti",

Bivši napadač Željezničara je nedavno dobio poziv Mehmeda Baždarevića za utakmice protiv Gibraltara i Albanije. S obzirom da Džeko neće nastupati protiv Gibraltara, realno je očekivati da se Hodžić nađe u prvoj postavi za taj meč.

"Neka selektor Baždarević odluči je li ovo dovoljno za prvih jedanaest", kratko je poručio Hodžić.

Sjajni napadač Dinama je već na brojci od osam golova u HNL-u ove sezone, iako je nakon prve polusezone imao samo dva gola jer nije dobijao priliku da igra.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nedavno je Armin Hodžić potpisao novi ugovor sa Dinamom do 2022. godine.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi