Hodžić: Očekujem da ćemo slaviti protiv Zvijezde 09

Junak s Grbavice

Hodžić: Očekujem da ćemo slaviti protiv Zvijezde 09

Fudbaleri Slobode vrijedno se spremaju za naredni premijerligaški susret sa Zvijezdom 09.

Današnji trening odrađen je na stadionu Tušanj i na njemu je trener Mile Lazarević imao sve na raspolaganju izuzev i dalje povrijeđenog Amera Bekića, dok je od novih imena prisutan bio Damjan Krajišnik koji je na probi.

Bod osvojen u prošlom kolu na gostovanju kod Željezničara ulio je dodatno samopouzdanje kod fudbalera Slobode, a posebno kod mladog Armina Hodžića, koji je svojim golom ujedno i donio bod crveno-crnima.

"Bila je to veoma teška utakmica. Protivnik je sam po sebi bio težak, publika je bila sjajna, ali, eto, na kraju uspjeli smo zasluženo da osvojimo bod. Imao sam pritom sreću da baš ja zabijem gol za remi", kaže Armin Hodžić, pa se osvrće na narednu utakmicu koju Sloboda igra protiv Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neće biti lako, ali mi ćemo se, kao i uvijek, nadigravati i očekujem na kraju da ćemo ostvariti pobjedu", poručio je fudbaler Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Kad vec ovo snimate moze li jaci ton debili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi