Stigao na posudbu iz Sarajeva

Hodžić: Opravdat ću dolazak u Čelik

D. Kurbegović

Jedan od igrača od kojih se u nastavku sezone očekuje da budu veliko pojačanje za tim s Bilinog polja jeste desni bek Dušan Hodžić.

Ovaj nogometaš stigao je na posudbu u Čelik iz ekipe Sarajeva i očekuje se da bude veliko pojačanje po desnoj strani, a nakon što je danas odradio trening nije štedio pohvale na račun nove sredine. 

"Atmosfera u ekipi je stvarno fenomenalna, to je jedan stvarno veliki klub. Mislim da imamo dobru ekipu, te da ćemo u drugom dijelu sezone biti bolji, nego u prvom, te da ćemo osvojiti što više bodova", kaže Hodžić.

Stručni štab vas je hvalio kako ste igrali veoma dobro u Antaliji. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trudim se i dajem svoj maksimum, na stručnom štabu je da odluči ko će igrati. Ja vjerujem da ću opravdati svoj dolazak u Zenicu. Cilj mi je da 'oživim' svoju karijeru, bilo bi previše da godinu dana ne igram, tako da vjerujem da je dolazak u Čelik pravi potez", kazao je Hodžić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posavinamrzihercegovinu
Dobar igrac,cak i potcijenjen
0 2
dzonibrada
Biće ponovo najbolji bek lige, samo mu trebaju minute.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi