Hodžić: Sreću zbog pogotka mi je pokvario konačan rezultat

Bosanskohercegovački reprezentativac strijelac u Grčkoj

Hodžić: Sreću zbog pogotka mi je pokvario konačan rezultat

Adnan Beganović

Fudbaleri Dinama pružili su dosta dobru partiju u 4. kolu Lige prvaka, no na kraju Grčku nisu uspjeli napustiti neporaženi.

Olympiakos je pred svojim navijačima savladao Dinamo rezultatom 2:1, a da je rezultat bio drugačiji ne bi bilo nezasluženo.

Zagrebački Modri su do prednosti stigli sredinom prvog poluvremena, a mrežu grčkog tima pogodio je bosanskohercegovački reprezentativac Armin Hodžić.

"Odigrali smo odlično, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i svi trebamo biti ponosni. Nismo zaslužili poraz. Bili smo jako motivirani, željeli smo pobjedu koju smo i zaslužili, no u fudbalu neka ekipa uvijek ima više sreće i nezasluženo dođe do pobjede. Sretan sam zbog svog pogotka, no sreću mi je pokvario konačan rezultat", izjavio je Hodžić nakon sinoćnjeg susreta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, nakon odigrana četiri kola Dinamo se sa tri osvojena boda nalazi na začelju tabele grupe F.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.