Hodžić strijelac u uvjerljivoj pobjedi Dinama

Protiv kazahstanskog tima

Hodžić strijelac u uvjerljivoj pobjedi Dinama

M. Šljivak

Zagrebački Dinamo pobijedio je u pripremnom meču kazahstanski Ordabasy sa uvjerljivih 4:0 uz pogodak reprezentativca BiH Armina Hodžića.

Dinamo je bez većih problema savladao kazahstanski tim. Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je novi napadač Modrih Mario Gavranović, dok su u nastavku meča još tri puta zatresli protivničku mrežu.

Na 2:0 povisio je Olmo, da bi u 62. minuti Armin Hodžić postigao gol nakon sjajne akcije za visoku prednost od 3:0. Konačan rezultat susreta od 4:0 postavio je Dani Olmo...

Hodžić je odigrao drugih 45 minuta, dok Amer Gojak nije nastupio.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo - Odarbasy 4:0

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije