Hodžić: Trebamo obratiti pažnju na Salihovića

Nakon šest mečeva vraća se na teren

Hodžić: Trebamo obratiti pažnju na Salihovića

Samir Mlaćo

Nogometaši Bosne će u subotu u okviru 18. kola Prve lige FBiH biti gost vrlo neugodnoj ekipi Slavena iz Živinica koja se bori za opstanak u ligi i koja nakon polovičnog uspjeha u prva dva kola ima imperativ pobjede ukoliko želi ostvariti opstanak.

Prema riječima povratnika u ekipu, nakon duge suspenzije, i jednog od najiskusnijih nogometaša “žute podmornice” Adnana Hodžića, Bosna želi do pozitivnog niza te u Živinice odlazi potpuno spremna i motivisana.

“Teren je loš kao i večina u ovom periodu, to će nam predstavljati problem jer volimo brže igrati, Bosna igra od noge do noge, volimo se nadigravati s protivnikom, šef ne dozvoljava nabijanje i gajimo ofanzivnu igru što se vidi u formacijama u kojim nastupamo kući i na strani. Slaven je sasvim sigurno kvalitetna ekipa, pobjedili su u prvom kolu direktnog konkurenta za opstanak ekipu Travnika s kojom smo se mi prošlo kolo malo i patili, bit će teško ali nadamo se pobjedi”, rekao je veznjak Bosne.

Dobro poznaje tim Slavena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Slaven nas je umalo pobjedio u Visokom u prošloj polusezoni, trebamo obratiti pažnju na Salihovića koji je jedan od najboljih napadača lige ali i na neke mlađe koji će uz podršku domače publike biti opasnost po naš gol”, kazao je popularni Zamer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi