Hodžića sele u Tursku, ali njegovi planovi su drugačiji

Spuštena rampa na glasine

Hodžića sele u Tursku, ali njegovi planovi su drugačiji

Odlične igre u dresu Dinama stavile su Armina Hodžića pod povećalo nogometne javnosti. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je trenutno prvi strijelac hrvatskog šampionata i zainteresovanih za njegove usluge je mnogo, ponajviše iz Turske, ali na glasine o eventualnom odlasku iz Dinama je spuštena rampa.

Nakon što su mediji iz Turske otišli toliko daleko da su špekulacije o transferu Hodžića u Konyaspor potkrijepili navodnom njegovom izjavom, bh. napadač je za SportSport.ba odbacio takve stvari, istakavši kako budućnost vidi u Dinamu. 

"Mene niko nije ni kontaktirao. Jedini koji se pitaju za eventualnu promjenu kluba su glavni ljudi u Dinamu. Što se mene tiče, ja sam sretan u Dinamu i volio bih nastaviti kontinuitet igranja u Ligi prvaka", kazao nam je Hodžić. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Konyaspor sigurno nije razina u koju su Modri naviknuli puštati svoje najbolje igrače, a Hodžić definitivno spada u tu grupu. Ovog proljeća je prvo ime u timu Dinama i sa 15 postignutih pogodaka predvodi najbolje strijelce HNL-a. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi