Holandija i Francuska večeras igraju meč koji najviše znači Njemačkoj
Mnogo je različitih kombinacija pred zadnje dvije utakmice, a Njemačka je u najlošijoj poziciji u konkurenciji Francuske i Holandije (Foto: EPA)

Elf bi mogao ispasti u B Ligu

Holandija i Francuska večeras igraju meč koji najviše znači Njemačkoj

M. Šljivak

Veliki derbi 5. kola Lige nacija večeras na De Kuip stadionu u Rotterdamu odigraće selekcije Holandije i Francuske.

Biće to duel koji bi u slučaju pobjede Holandije značio da će selekcija Njemačke ispasti u B diviziju bez obzira na duel posljednjeg kola između ove dvije selekcije, pa je tako večerašnji meč najbitniji za Elf.

Kladionica MOZZART u ovom meču blagu prednost daje Francuzima. Ipak, sve ponuđene kvote su jako primamljive, a i eventualni neriješen rezultat sa kvotom 3,35 mogao bi dosta značiti domaćoj selekciji.

U tom slučaju bi im u posljednjem kolu bio dovoljan i poraz do tri gola razlike od Njemačke ili poraz od tri razlike sa postignutim golom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Francuska sa druge strane će sasvim sigurno želiti da dođe barem do jednog boda koji im je potreban da osiguraju prvo mjesto u grupi.

Ovdje pogledajte kompletnu ponudu MOZZART kladionice za ovaj meč...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi