Holandski mediji: Memišević dobio 'ponude života'

Bh. stoper odlazi iz Groningena?

Holandski mediji: Memišević dobio 'ponude života'

Samir Memišević bi, prema najavama holandskih medija, mogao napraviti iznenađujući transfer.

Godinama unazad ovaj reprezentativac BiH pruža odlične partije u dresu Groningena, a iako je bilo priča da bi mogao preseliti u AEK, na kraju od cijele priče neće biti ništa.

AEK nije jedini klub kojem je Memišević 'zapao za oko', a u prilog tome idu i informacije koje su se pojavile u holandskim medijima. Navodno bi nekadašnji defanzivac Radnika iz Bijeljine svoju karijeru mogao nastaviti u Kini odakle je dobio ponude dvaju klubova.

"S finansijske strane odlazak u Kinu je vrlo atraktivan", priznao je Memišević koji nije želio otkrivati o kojim se klubovima tačno radi.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

S odlaskom u Kinu posljednjih dana povezivao se i Memiševićev saigrač iz reprezentacije Toni Šunjić. On je bio otputovao i na ljekarske preglede kako bi finalizirao transfer, ali u međuvremenu se vratio pripremama moskovskog Dynama i cijela priča je, po svemu sudeći, pala u vodu.

Top Komentari

Terminator
Gdje baš sad u Kinu.Ostani gdje si nisi gladan,bolje manje para a biti u Evropi.
7 1
Amarinho
Nemoj ba unistiti svoju karijeru
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti