Memiševiću propada transfer: "Posudba? To nam nije zanimljivo"

Želi ga grčki AEK

Memiševiću propada transfer: "Posudba? To nam nije zanimljivo"

Samir Memišević vjerovatno će ostati u Groningenu, javljaju holandski mediji.

Nije tajna kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine svojim igrama u Eredivisiji skrenuo veliku pažnju na sebe, a među klubovima koji ga žele dovesti je i AEK iz Atene.

Prethodnih dana Memišević je intenzivno pregovarao s grčkim klubom, čak je i javno priznao kako bi rado nastavio karijeru u AEK-u, no u ovom trenutku transfer je daleko od realizacije.

Potvrdio je to i tehnički direktor Groningena Mark-Jan Fledderus.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"AEK želi dovesti Memiševića na posudbu s opcijom otkupa na kraju sezone. To nama nije zanimljivo. Nismo primorani da ga prodamo, ima ugovor do 2021. godine i za nas je vrlo važan igrač. Stoga, njegov transfer nije pitanje broj jedan za klub", poručio je Fledderus.

Memišević je u Groningenu od 2016. godine kada je za oko 400.000 eura došao iz Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi