Memiševiću nije godio boravak u Bosni i Hercegovini

U klub se vratio bolestan

Memiševiću nije godio boravak u Bosni i Hercegovini

Admin Čaušević

Zimska pauza u Erediviziji je završena. Nakon skoro mjesec pauze Groningen će u 19. kolu gostovati Twenteu, a nastup Samira Memiševića je pod velikim znakom pitanja. 

Kako pišu nizozemski mediji Memišević se sa odmora iz Bosne i Hercegovine vratio bolestan te nije spreman za utakmicu s Twenteom.

Odlični štoper nije trenirao tri sedmice zbog čega ga trener Danny Buijs sigurno neće koristiti u startnoj postavi, dok postoji mogućnost da uđe tokom utakmice.

Memišević je prva dva mjeseca ove sezone propustio zbog povrede, a nakon uspješnog oporavka postao je neizostavan u prvom timu Groningena. U svim takmičenjima je odigrao 10 utakmica i zabio tri gola.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ovaj 26-godišnjak se u proteklih 10-ak dana spominjao kao moguće pojačanje atinskog AEK-a, ali kako sada stvari stoje od transfera neće biti ništa, barem u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi