Hondina poruka na Twitteru zvuči očajno
EPA

Bivši igrač Milana pokušava naći klub

Hondina poruka na Twitteru zvuči očajno

Keisuke Honda, bivši japanski reprezentativac i fudbaler koji je igrao za nekoliko velikih klubova, očajnički pokušava naći novi angažman.

Tridesettrogodišnji Honda je bez angažmana od ljetos kada je napustio Melbourne Victory, a iako se od tada povezivao s nekoliko klubova, sve do danas je bez kluba.

Prethodnih sedmica Honda je koristio nekonvencionalne načine da pronađe zaposlenje. Putem Twittera je bez zadrške molio Manchester United da mu ponudi ugovor, tvrdeći kako mu novac nije potreban, a situacija je postala bizarnija kada se na isti način ponudio i svom bivšem klubu Milanu.

Ti pokušaju Hondi nisu urodili plodom, a kako je i dalje slobodan, posljednja poruka koju je objavio na Twitteru dovoljno govori koliko je očajan.

"Zašto mi niko ne nudi ugovor? Siguran sam kako sam i dalje jedan od najboljih azijskih fudbalera", napisao je Honda na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kroz karijeru Honda je igrao za Venlo, Nagoyju, CSKA, Milan..., a stigao je i da se okuša kao selektor Kambodže.

Top Komentari

Chupy
Imas li ti menadžera mozda?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije