Horde zla na treningu kao na utakmici: Poruka za igrače Sarajeva je kristalno jasna!

Sjajna atmosfera

Horde zla na treningu kao na utakmici: Poruka za igrače Sarajeva je kristalno jasna!

Admin Čaušević

Horde zla kao i praktično sve navijačkie grupe u BiH su se zaželjele navijanja na fudbalskim utakmicama. 

Sarajevo danas od 16:55 dočekuje Željezničar. Utakmice protiv gradskog rivala za navijače Bordo kluba su uvijek posebne, a izuzetak nije ni današnja pobjeda.

Horde zla su na posljednjem treningu uoči derbija boravile u trening kampu Butmir gdje su napravili atmosferu kao da se radi o utakmici.

Tribina je bila premala da primi sve navijače Sarajeva koji su stigli u ilidžansko naselje, a poruka za prvotimce Sarajeva je bila kristalno jasna.

"Naša direktriva - stroga ofanziva", poručile su Horde zla uz standarni repertoar pjesama na račun najvećeg rivala.

NAŠA DIREKTIVA - STROGA OFANZIVA!

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Friday, April 30, 2021

Inače, današnji derbi će biti četvrti u historiji bez prisustva publike, treći na Koševu. Prethodna tri su okončana neriješeno, a igrači obje ekipe se svakako nadaju da će ta serija prekinuti.

U prva dva duela ove sezone nije bilo pobjednika nakon 1:1 na Koševu i 0:0 na Grbavici. Domaći u ovaj meč ulaze sa 13 bodova prednosti i sigurno su favoriti prema formi i stanji na tabeli, ali u derbijima to nikad nije bilo presudno. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do sada su se Bordo i Plavi momci sastali 143 puta. Željezničar je sa 45 pobjeda nešto uspješniji. Bordo tim ima tri trijumfa manje, preostale utakmice su okončane neriješeno.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za današnji veliki derbi Sarajeva i Željezničara, a svoju opkladu ostavite OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE !!
10 3
Wiener
hocemo pobjedu..pobjedu na derbiju!! Volim Sarajevoooo
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi