Igrači Sarajeva spasili bod u posljednjim sekundama pa stali pred Horde zla!

Na kraju dobili aplauz

Igrači Sarajeva spasili bod u posljednjim sekundama pa stali pred Horde zla!

Esmer Oštraković

Fudbaleri Sarajeva u posljednjim sekundama utakmice uspjeli su spasiti bod na domaćem terenu protiv Borca.

Gosti su do vodstva došli u 2. minuti, a sve do posljednjih tridesetak sekundi imali su tri boda na Koševu.

Ipak, igrači Sarajeva nisu odustajali, te su na kraju uspjeli da postignu gol i da spase bod na ovom susretu.

Nakon utakmice morali su fudbaleri Sarajeva naravno stati pred Horde zla, a uprkos tome što nisu pobijedili na kraju su dobili aplauz.

Jasno je i navijačima Sarajeva da su njihovi igrači dali svoj maksimum, te da su na kraju spasili bod na ovom susretu.

Oglasi

Treba se dodati i da je utakmica praktično imala skoro pa identičan završetak kao i utakmica ova dva rivala koja je nedavno odigrana u Banjaluci.

Kada je riječ o toku utakmice, počelo je sjajno za igrače Borca. Sa druge strane veliki šok za domaće na otvaranju utakmice.

Nišić je postigao gol na otvaranju utakmica, a sigurno je da gol ide na dušu golmana Šahinovića koji je mogao dosta bolje reagovati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imale su obje ekipe dobre prilike tokom susreta, a možda i odlučujući detalj desio se u 82. minuti kada je Pejović dobio direktan crveni karton.

U nadoknadi uigrana akcija iz slobodnog udarca, Mustafić je propustio loptu, a Beganovićev udarac izblokiran. I onda u nadoknadi Aničić se dobro snalazi i šalje loptu u mrežu Banjalučana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1660808179
Horde tla
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi