29

Komentari (29)

papagaj
kakav Ziljkic kolateralna šteta sve je maslo Ibricica pitari moji niste valjda toliko plitki
papagaj
kakav Ziljkic kolateralna šteta sve je maslo Ibricica pitari moji niste valjda toliko plitki
PRESEDAN
Kakav crni Ziljkić,Ibričić ti je najveći ljigavac u klubu,ovo je uradio da se dodvori,s niko ne pita šta ona ofajla Ajla radi u klubu više. Svakim danom sve više mi ovo smrdi,moj Mirviću.
Qwasyx09
Bruka nemoze nazor ibricicu
mrkva
Zamisli ljudi koji sebe nazivaju horde zla, sejtanovi vojnici i svako malo belaj prave prozivaju nekog za karakter i cast. Sramotno.
Qwasyx09
Dr guzija gubi ti rajvosa nula trofeja
user1660808179
Izvorne klupske boje Sarajeva bile su NEBESKO PLAVA I BIJELA. Vazda su se komunisti sa lavora furali na VECI Sarajevski klub jer ukralo nam igrače a htjelo i klupske boje ..No do promjene je došlo u ljeto 1962. kada je klub izvučen u istu skupinu Rapan kupa sa švicarskim Servette FC, čiji je kapitan bio bivša zvijezda Sarajeva Lav Mantula. Nakon utakmice na Koševu, Mantula je posjetio prostorije kluba, te je u razgovoru s upravom predložio da Sarajevo preuzme klupske boje Servettea.
Drakula
Sta je problem mrtvim roditeljima ti napunim usta spermom?? Svi klubovi u svijetu su mijenjali boje mrtvo ti dijete silujem dok mu struhne koza
user1660808179
O H****m li ti familiju ONU SELJAČKU...TI MOŽEŠ SAMO NAPUNITI USTA KAKVOJ KOZI ŠTO IH ČUVAŠ NA PADINAMA VLAŠIĆA KLJUSINO ONA TRAVNIČKA....NAPUŠI SE KURRTZA LOJAVA PITARSKA KLJUSINO**** TI PENARANDA ŽENU AKO JE BUDEŠ IMAO BUBULJIČAVI SMRADU EBO TE VARUPA U ŽVALJE
BogatiDijasporac
Hoce debil nazor da je "Sarajlija"! Pusti ga, vatreni je to navijac debila iz lavora. Kobilja Glava kompleks.
user1660808179
Ja ba PAPČINA NA KVADRAT u pravu si
user1677357158
A ne kažeš ko je vas osnovao pa već kada poznaješ historiju, što ne kažeš da su vam ti isti komunisti dali stadion (sa šugavice otjerali Slaviju) i još ga napravili. Vazda ste bili prosijački klub i lizao se vlastima, zato ne seri!
mido1921
Drakula idi sisaj malo Mirviću da mu popraviš raspoloženje
user1660808179
Šta se ti javljaš kikune....? Osnovali su nas radnici Željeznice kada vi niste ni bili u planu siso mala. Nama niko nije dao stadion kao vama podstanaru vječiti mi smo dobili od Željeznica zemljiste gdje smo isti izgradili svojim trudom kao npr i istočni tribinu nedavno. Ne sjecas se kako ste i u ratu širili istinu o BiH po Saudijskoj Arabiji dok su Željini igrači trenirali pod granatama. Pa vas je osnaovala partija režimsko političko policijsko partijski navijačiću ruske kopije torpeda siso pitarska. Grizi svoja mida al tako je KRUŠKO..
user1660808179
Vidjeli svojim očima da im je palio šal ali su se sageli da mu ližu testise kad je došao rezultat navijači šta oni znaju, i sad ga kao nešto prozivaju. Ovih bauštelaca ne znaju jesu li pošli ili došli
VIP
Zar se na "bošnjačkom" ne kaže kapetan? Ziljka vrati se svojoj kući! Ti znaš gdje. Gariiii Borče jufkare
user1676648256
Jeste picke horde trpite rumenog i rozmana Ziljka im se suprotstavio i oni ga izbušili jeste pučke
rodjak
Ne postoji bisnjacki jezik , samo bosanski
VIP
Kako se piše na bosanskom: Zašto Ibričiću neće dlake da se prime na glavi? Zna li ko? Gazzzzzi
user1660808179
Piše se otvori usta da ti se Ibričić pokenja ono jako sa 4 sprata po glavi i niz grlo te da misliš da krave lete? Jedddiiiii
VIP
Evo kaže Marčetić da ti je6em mamu!
@VIP GENOCIDAŠ, kupi riječnik bosanskog jezika i uči, trebat će ti.
Aleksandar1976
Ne postoji bosanski jezik
Qwasyx09
Nek vlaski postoji
zosteer8
Jbm ti malo kevu na srpskom
dsimic
Kapetan je hrvatska riječ
Aleksandar1976
Na srpskom možeš al na bosanskom ne zato što ne postoji
@VIP prenesi tom malom genocidašu da i tebi i njemu yebem i kćerku i sina.
user1676648256
Sta lajes keruu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.