Nakon meča sa Širokim Brijegom

Horde zla poslale poruku: Savez napolje!

19

Komentari (19)

Bronson94
veliki73
Vico vam je poklonio korona titulu nevalja to hordice male
Hasimaga
@mali 73 odigrane dvije trecine prvenstava, igrali svi po dvije utakmice, mozda je trebao biti prvak onaj drugi ili treci na tabeli, hahaha ja kloceva braco mila, mitomanija je cudo
Ecosport
A prošle sezone kad je taj savez uništavo Veleža, horde i kitari su šutili. Licemjerni ste. Svakako se zna da je savez davno prodo reprezentaciju.
Hasimaga
@eco... sagni se malo Pitarima , slobodno
bazaorao
maco12
Nije željković nego zeljković i evo rekao je da će se početi pakirati pošto bi oni da ga smjene hahaha kaže samo da im odlijepi još novu kaznu za večerašnje ubacivanje baklji u teren pa će onda da se spakuje haha o tom ni riječi a da je bilo neđe drugo vrištalo bi na svakom portalu ali pošto su to uradile popularne hz onda je to odlično navijanje marvo nekorektna.
SarajFK
Ma narkomani placeni od hadzica da skrecu paznju sa stvarnih problema. Nema tu niko ni gram mozga!
rajvosa1hz
Pa normalno da će Horde poslat poruku, neće sigurno lešinari i škutori iz "onog" dijela Mostara
SarajFK
Sto ne posalju poruku ovima koji unistise klub? Kupio ih hadzic za joju. Gamad prodana!
SarajFK
Kakvo svjesno i namjerno odvracanje paznje sa stvarnog problema u ovoj nasoj prciji. UMJESTO TJERANJA HADZICA I DUDUKA STOKA IMA NESTO RECI SAVEZU. Pa kod nas je stanje milion puta gore nego u tom vicinom gnijezdu!!!!
saraj.FA. TI SI ****** ČIM PODRŽAVAŠ SRBE.TI NISINIKAD NI BIO NAVIJAČ SARAJEVA.CRKNI KERU ČETNIČKI
user1653549661
ti si pravi majmun,Saraj fukaro, bananu u usta i nijedne ili cemo ti Dudica poslati da promijeni malo facu
DadiG
@SarajFK Hoćeš više reći ko te plaća? Ako ne to, onda barem reci koga bi ti postavio za trenera i sportskog direktora? Možda imaš ideju i za drugog vlasnika/investitora?
pjanke.sa
@DadiG a sta ce brate on predloziti vidis da su i on i onaj @PRESEDAN dva ****eta neko ih placa da smradaju. A bogzna su mitomanijaci u narusavanju atmosfere navmjveceg kluba u BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.