Vlasnik prodaje velikana za 0.2 eura i opet ga niko ne želi kupiti

Dinamo Bukurešt u velikim problemima

Vlasnik prodaje velikana za 0.2 eura i opet ga niko ne želi kupiti

Edmir Škorić

Jedan od najvećih rumunskih klubova, Dinamo iz Bukurešta, niko neće da kupi.

Dinamo je u financijskom kolapsu, a vlasnik ga je spreman prodati za samo 0,2 eura kako bi ga spasio.

Međutim, ni ta cijena nikog ne privlači i niko ne želi da kupi posrnulog rumunskog giganta.

"Šta i da kupim Dinamo? Da za dvije-tri godine i ja dođem u istu situaciju. Klubu je potrebna ozbiljna investicija, ozbiljan projekat, a prije svega stadion", rekao je Mirčea Lučesku, igračka i trenerska legenda Dinama.

Radi se o klubu koji je 18 godina bio prvak svoje zemlje, a 13 puta je osvajao Kup i njegov dres nosili su mnogi veliki rumunski igrači.

Top Komentari

edinho
Gdje je GAZIJA........evo prodaje se VELIKAN.....jbg nije ni skup.....hahahahah....mislim jedino Gaziji i Skoricu je ovo VELIKAN
3 0
MaDaj
kupovinom kluba preuzimate odgovornost za dugove istog ...dakle klub košta žvaku na papiru, medjutin visemilionski dugovi su prava cijena ,
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi