Hotić: Ponosan sam što sam dio reprezentacije, dat ću sve od sebe

Bajević mu ukazao povjerenje

Hotić: Ponosan sam što sam dio reprezentacije, dat ću sve od sebe

A. Čaušević

Naknadni poziv u reprezentaciju BiH za oktobarske mečeve selektor Dušan Bajević je uputio Dini Hotiću.

Prvi izazov za Zmajeve je već u četvrtak na stadionu Grbavica. Ovaj ofanzivni igrač očekuje pobjedu u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo.

"Ponosan sam što sam ponovo dio reprezentacije. Datću sve od sebe na treninzima da se pokažem u najboljem svjetlu. Veoma brzo nam dolazi utakmica sa Sjevernom Irskom. Mi smo svjesni svojih kvaliteta i ako budemo na najvišem nivou vjerujem da nećemo imati problema i da ćemo ostvariti pobjedu", rekao je Hotić za stranicu NFSBiH.

Nakon duela sa Sjevernom Irskom slijede mečevi protiv Nizozemske i Poljske u Ligi nacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nakon toga ne očekuje nas ništa lakši zadatak u Ligi nacija. Nizozemska i Poljska su veoma dobre ekipe sa vrhunskim igračima. Mi se možemo nositi sa svakim tako da očekujem kvalitetne utakmice. Siguran sam da će publika imati šta da vidi u predstojećim susretima", dodao je Hotić.

Top Komentari

ado33
Svaka cast care!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi