Stižu jedan za drugim: Zmajevi se okupljaju na Ilidži, dočekao ih stručni štab
FOTO: NFSBiH

Čekaju ih tri utakmice

Stižu jedan za drugim: Zmajevi se okupljaju na Ilidži, dočekao ih stručni štab

Admin Čaušević

Fudbalsa reprezentacija BiH će u narednih deset dana odigrati tri utakmice, prva i ujedno najvažnija je ona protiv Sjeverne Irske u četvrtak.

Operacija "baraž" je danas zvanično počela okupljanjem Zmajeva na Ilidži gdje ih je dočekao stručni štab predvođen Dušanom Bajevićem.

Stručni štab će u oktobarskom prozoru biti oslabljen zbog izostanka Rusmira Cvike koji je pozitivan na koronavirusa i treba biti u izolaciji.

Do utakmice u četvrtak reprezentativci BiH će trenirati u kampu FK Sarajevo u Butmiru, dok će službeni trening na stadionu Grbavica imati u četvrtak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentativci i stručni štab se okupljaju na Ilidži...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Monday, October 5, 2020

Nakon utakmice sa Sjevernom Irskom slijede dueli u Ligi nacija, protiv Nizozemske na Bilinom polju, te Poljske u gostima.

Top Komentari

Tas14
Ahmedhodžić i Saničanin za štoper od prve minute, ali Tatar zaslužuje šansu protiv Sj. Irske
7 0
Arnel925
Ko je stigao?
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi