Howe ima jednu veliku želju, da li će mu vlasnici Newcastlea ispuniti?

Fudbaler Juventusa na radaru novog trenera Svraka

Howe ima jednu veliku želju, da li će mu vlasnici Newcastlea ispuniti?

H. Zilić

Eddie Howe novi je menadžer Newcastlea, a već je krenuo u sklapanje igračkog kadra.

Prva želja Howea je Aaron Ramsey fudbaler Juventusa (30).

Pomenuti veznjak ima ugovor sa Starom damom do 2023. godine, a arapski vlasnici bi Juventusu ponudili cifru oko 20 miliona eura, što je duplo više od trenutne vrijednosti ovog 30-godišnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su arapski vlasnici Howe rekli da sastavi listu igrača koje želi već na zimu, među njima je Ramsey, a Newcastle će sigurno trebati pojačanja jer su na dnu tabele Premiershipa i ove sezona će biti borba za opstanak, tako da novi vlasnici neće odmah u razbacivanje novca.

Pored Ramseya, želja Howea je i Raul Jimenez, a vidjet ćemo kako će Newcastle izgledat početkom 2022. godine, tačnije nakon Boxing Daya koji bi mogao biti presudan što se tiče Newcastleove sezone gdje su iznenada došli u situaciju da se bore za opstanak u društvu najboljih.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi