Howe: Samo da nam Wilshere ostane čitav

Trener Bournemoutha

Howe: Samo da nam Wilshere ostane čitav

Najveće pojačanje za Bournemouth u ljetnom prijelaznom roku je 24-godišnji Jack Wilshere. 

Wilshere je u Bournemouth je stigao na jednogodišnju posudbu iz Arsenala i predstavljat će veliko pojačanje, a trener Eddie Howe je izjavio da samo želi da engleski fudbaler ostane nepovrijeđen. 

"Najvažnije je da Wilshere ostane zdrav, da nam bude čitav cijele sezone. To je važno i za nas i za engleski fudbal, jer ovakvih talenata nema mnogo. Radujem se tome što će igrati za moj klub", izjavio je Howe. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Wilshere je pored Bournemoutha na stolu imao i ponudu Rome, ali je samom finišu prijelaznog roka odlučio da ostane u Engleskoj. Za novi klub je debitovao u prijateljskom meču protiv Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi