Scholes: Bojim se da je Wilshere srozao ciljeve

Nezadovoljan transferom

Scholes: Bojim se da je Wilshere srozao ciljeve

Legendarni Paul Scholes kritikovao je odluku Jacka Wilsherea da pređe u Bournemouth. 

Engleski fudbaler je pao u drugi plan nakon što je došao Xhaka, a iako se očekivalo da će karijeru nastaviti u Romu, posljednjeg dana prijelaznog roka se odlučio za Bournemouth u kojem će boraviti na posudbi do kraja sezone.

"Roma je bolja opcija. Dobio bi iskustvo igranja na internacionalnom nivou, što bi bilo sjajno i za njega i za reprezentaciju Engesku. To što je otišao u Bournemouth ne znači da će igrati cijelo vrijeme. Jednostavno se mora dokazati", kazao je Scholes za tamošnje medije i potom dodao:

"Ukoliko izbjegne povrede, nema sumnje da će biti tamo najbolji igrač. Ali on bi trebalo da nastoji igrati u timu koji je među četiri najbolja u Engleskoj. Jednostavno se brinem da je srozao svoje ciljeve", istakao je Scholes. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wilshere je za svoj novi klub već debitovao u prijateljskom meču protiv Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije