Hrabra prognoza: "Inter će biti prvak Italije!"

Hrabra prognoza: "Inter će biti prvak Italije!"

Edmir Škorić

Legendarni napadač Antonio Cassano uvjeren je da će Inter slaviti titulu u Italiji ove godine.

Inter od dolaska Antonija Contea igra sjajno i trenutno je lider u Seriji A, ali i dalje navijači tog kluba strepe i nemaju veliki optimizam jer su svjesni da je Juventus i dalje glavni favorit za Scudetto.

Ali, ako pitate Cassana, on je 100% uvjeren da će Inter biti novi prvak.

"Od kraja avgusta govorim da će Inter biti novi prvak," kazao je Cassano za Sky Sports, pa je dodao:

"Conte je trener koji vam donosi dodatnih 15-20 bodova i on je svjetska klasa, zna kako da zapali vatru u svojim igračima".

Zatim je prokomentarisao igre Juventusa.

"Juve danas ima dodatnih 10 bodova zahvaljujući Paolu Dybali i Gonzalu Higuainu, obojici igrača koje su pokušali očajnički da prodaju preko ljeta. Da je prodaja prošla, Juve danas ne bi bio na vrhu s Interom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dodatan problem sa Juventusom je što oni zapravo ne žele da igraju dobar fudbal, oni samo žele da pobijede, a ne znam je li Sarri sposoban za to", zaključio je Cassano.

Cassano je u karijeri, između ostalih, nosio i dres Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Ma Lazio to hladno osvaja
2 0
Adriano
Hoće, aBd. :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi