Hrabri Brazilci izazvali protivnika iz noćne more

Žele revanš protiv Njemačke

Hrabri Brazilci izazvali protivnika iz noćne more

Fudbalska reprezentacija Brazila u posljednje vrijeme igra veoma dobro.

Oni su pod vodstvom selektora Titea ostvarili za sada svih šest pobjeda i veoma su blizu plasmana na Svjetsko prvenstvo koje će se za dvije godine igrati u Rusiji.

Obzirom na rezultate u ranijem periodu, Brazilci neće narednog ljeta igrati Kup Konfederacija pa su raspoloženi da u tom periodu igraju prijateljske mečeve. To ne bi bilo mnogo čudno da njihov selektor Tite na megdan nije izazvao svjetske prvake Nijemce.

Podsjetimo da je Njemačka nanijela Brazilu vjerovatno najsramotniji poraz ikada u polufinalu Svjetskog prvenstva 2014. godine kada su ih na njihovom terenu dobili sa čak 7:1.

Selektor Tite želi revanš za ovaj poraz.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Obzirom da nećemo igrati na Kupu Konfederacija, naći ćemo drugi naćin da osjetimo adrenalin. Hajde da igramo protiv Njemačke u gostima, Španije, Italije ili Portugala. Prvi korak je prijateljska utakmica protiv Njemačke. Igrat ćemo protiv njih gdje god žele u Njemačkoj", rekao je Tite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi