Hrabrost ili ludost: Nogometaš se igrao sa životom, pa se pohvalio na internetu

Nevjerovatan snimak

Hrabrost ili ludost: Nogometaš se igrao sa životom, pa se pohvalio na internetu

E. Škorić

Norveški nogometaš Jonas Svensson igrač je AZ Alkmaara, ali trenutno je primoran da se bavi drugim aktivnostima jer je nogomet u Nizozemskoj zabranjen do 1. septembra odlukom Vlade i zbog pandemije koroanvirusa.

Kako bi ostao u formi, Svensson je odlučio da invidivualno trenira, ali i da se okuša u nekim ekstremnim sportovima, pa je odlučio da se popne na jednu stijenu i da se rukama objesi o liticu.

Hvalio se time što je uradio na društvenim mrežama, svjestan da je u svakom trenutku mogao izgubiti život, a njegovi fanovi su ga redom pitali da li je svjestan šta je uradio?

Jedan od njegovih saigrača Jan Vlaar odlučio je malo da se našali, pa mu je napisao: "Nagađa se da još uvijek tamo visiš".

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Top Komentari

Penderinos
Ispod trampolina
0 2
vence
Nije trampolina..ali je ispod metar nize prosirenje..ovo je ona turisticka litica..upravo za ove sto povjeruju da su u opasnosti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi