Hrelja nakon tri godine napustio Rudar iz Kaknja
Hrelja je bio jedan od najboljih igrača Rudara u protekle tri godine, ali je odlučio da napusti Kakanj i svoju sreću potraži u drugom klubu

Univerzalac će karijeru nastaviti u drugom klubu

Hrelja nakon tri godine napustio Rudar iz Kaknja · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Rudara iz Kaknja prošlu sezonu u 1.ligi FBiH završili su na trećoj poziciji. Gledajući ulaganja u ekipu u prošloj sezoni to se svakako može smatrati uspjehom.

Kakanjci će sigurno i naredne sezone igrati važnu ulogu u ovom rangu takmičenja, ali sigurno da će ostati bez nekoliko standardnih igrača. Jedan od tih standardnih, ali i najboljih igrača posljednje tri sezone je i univerzalac Adnan Hrelja, kojem je istekao ugovor s Rudarom i neće potpisivati novi ugovor.

Hrelja se i putem društvenih mreža oprostio od kluba iz Kaknja.

"Ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima iz Kaknja na bezuslovnoj podršci u protekle tri godine. Došao je momenat da krenem dalje, ali ću Rudar nositi u srcu, jer sam tu proveo tri nezaboravne sezone. Zahvalio bi se svim trenerima s kojim sam surađivao i saigračima, ljudima u klubu i navijačima. Čistog obraza odlazim iz Kaknja i želim Rudaru puno sreće u narednom periodu", napisao je Hrelja na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hrelja je nogometaš koji može igrati na nekoliko pozicija u timu, a 27-godišnjak za Rudar je odigrao 84 utakmice uz 11 golova i 18 asistencija. U svojoj karijeri bio je član i Sarajeva, Mladosti, Bosne, Tuzla Citya i mađarskog Pecsia.

Top Komentari

CrveniKakanj
Hrelja hajde ponovo u Mladost ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi