Zbog duga Zeničani u problemima

Hrustan Kadrić zadao nove glavobolje NK Čelik

5

Komentari (5)

andi
klošar,jebote sarajčič i brkič koji su te doveli skupa sa perčom sarajličem i porčom,pa oni vode klub,i neka ga vode do gašenja,koji kadrič,vrhovac,mujič,crnci neki,koji iz viteza igrači,preselili nk vitez na bilino,pa neki nikoliči,hrkači,hahaa,šta sve nije igralo i igra za ovaj jebeni napačeni čelik bože sačuvaj.
andi
jebo sebi mater on pare traži,istjero čelik u 2 ligu,pa za njega je tarik adilovič bio igrač u svim faktorima,ali nije mogao jer su ga lopovi i sitni dileri doveli,imao je 5 mjesta u ekipi,ništa nije pokazao osim da je seljačič iz turbeta doveden na prevaru,a zenička djeca i dalje ispaštaju,dovodite samo,travnik,zavidovici,visoko i tešanj,a nšu djecu šutajte stoko,bagro klupska,neznalice i govnari..
redbull
Bog sami zna kako je ovaj doveden u Čelik i preko kojih linija. Sad on trazi neke ostete, sine poklopi se i govori da si nosio dres Čelika, dosta ti to.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.