Hrvati ogorčeni zbog Kramarića

Zaigrao danas za Hoffenheim

Hrvati ogorčeni zbog Kramarića

Edmir Škorić

Andrej Kramarić neće igrati u narednim mečevima hrvatske reprezentacije zbog "povrede".

Kramarić se nije odazvao pozivu selektora Zlatka Dalića za naredna dva meča protiv Portugala i Španije.

Međutim, Kramarić je zaigrao danas za Hoffenheim protiv Freiburga, pošto je u igru ušao u 44. minuti umjesto Adamsa.

"Selektor Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Trenutno stanje njihovih ozljeda je takvo da neće moći konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i utakmicu Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna) te se stoga neće priključiti reprezentaciji na okupljanju idućega ponedjeljka u portugalskom Faru", obavijestio je HNS jučer na svojim stranicama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zbog toga su u Hrvatskoj ogorčeni, smatraju da ih je Kramarić slagao, a osim njega pozivu selektora nije se odazvao ni Eintrachtov napadač Ante Rebić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti