Mandžukić i Kramarić nisu smjeli odgovoriti na pitanje engleskog novinara

Zabranio im HNS

Mandžukić i Kramarić nisu smjeli odgovoriti na pitanje engleskog novinara

Napadači Juventusa i Hoffenheima Mario Mandžukić i Andrej Kramarić obratili su se jučer medijima povodom polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva protiv Engleske. 

Tom prilikom obojica su se saglasila da neće biti nimalo lak susret.

"Nama je najveći pritisak bio protiv Danske kada smo igrali u osmini finala. Poslije toga je mnogo lakše i sada uživamo u onome što se događa. Imamo skupinu mladih i talentovanih fudbalera i zato smo došli do ove faze takmičenja. U ovoj fazi respektujemo svakoga i nemamo straha. Vjerujemo u sebe i želimo biti što bolji protiv Engleske", izjavio je Mandžukić, dok je Kramarić dodao:

"Englezi su mlada i talentovana reprezentacija koja je sa velikim ambicijama stigla na ovo Prvenstvo. Bitno je da nemaju glumačke zvijezde i da igraju do samog kraja. Dakle, neće nam biti lako. Promijenili su stil igre i dosta su nepredvidljivi", poručio je napadač Hoffenheima.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Jednog engleskog novinara interesovalo je i šta se dešava sa Domagojom Vidom, ali Mandžukić i Kramarić nisu smjeli da odgovore na to pitanje jer im je HNS zabranio.

Podsjetimo, susret Engleska-Hrvatska počinje sutra od 20.00 sati na Lužnikiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi