Navijači Hrvatske svi u jedan glas odgovorili na kritike Luki Modriću - Leipzig već sad 'gori'
Sve je spremno za spektakl

Spremaju se za veliki duel

Navijači Hrvatske svi u jedan glas odgovorili na kritike Luki Modriću - Leipzig već sad 'gori'

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Hrvatske sutra u Leipzigu igra odlučujući susret na Evropskom prvenstvu. Protivnik je Italija i u direktnom duelu s aktuelnim prvacima Evrope odlučivat će se o prolasku dalje. Hrvatska će ponovo imati veliku podršku s tribina, a to pokazuju i današnje slike iz Leipziga.

Hrvatska ima samo još jednu šansu da prođe grupnu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu. Sutra u Leipzigu protivnik je Italija i samo pobjeda izabranike Zlatka Dalića vodi u drugi krug takmičenja.

Vatreni će i sutra imati ogromnu podršku s tribina. Dokaz tome su današnje slike iz Leipziga gdje je navijanje već počelo.

U centru grada okupilo se nekoliko stotina navijača, čuje se pjesma, a posebnu podršku je dobio kapiten Luka Modrić.

Legendarni veznjak suočio se s brojnim kritikama nakon skromnih nastupa protiv Španije i Albanije, ali navijači su odlučili da mu pokažu da su još uz njega.

Pogledajte današnje scene iz Leipziga i navijanje navijača reprezentacije Hrvatske.

Duel Hrvatska - Italija igra se sutra od 21 sat, a sudit će ga Nizozemac Danny Makkelie.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi