Hrvatska pred Svjetsko prvenstvo dogovorila spektakularan prijateljski meč

Bolje od ovoga ne može

Hrvatska pred Svjetsko prvenstvo dogovorila spektakularan prijateljski meč

Hrvatski nogometni savez (HNS) dogovorio je spektakularnu prijateljsku utakmicu pred sami početak Svjetskog prvenstva u Rusiji. 

Iako Hrvatskoj to neće biti posljednja provjera pred put u Rusiju, sigurno da će biti najatraktivnija. Vatreni će 3. juna u Engleskoj odmjeriti snage sa selekcijom Brazila, a ovu informaciju potvrdio je i HNS.

"Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza dogovorilo je uvjete oko odigravanja spektakularne prijateljske utakmice između reprezentacija Hrvatske i Brazila. Vatreni će odmjeriti snage s Brazilom u Engleskoj, 3. lipnja, u 15:00 sati po engleskom, odnosno 16:00 sati po hrvatskom vremenu, što će za obje momčadi biti važan test uoči FIFA Svjetskog prvenstva u Rusiji. Posljednji test prije odlaska u Rusiju Vatreni će imati protiv Senegala 8. lipnja u Osijeku. Hrvatska će tako prije Svjetskog prvenstva igrati protiv četiri sudionika SP-a - Perua, Meksika, Brazila i Senegala", navodi se u saopštenju HNS-a.

Podsjetimo, Hrvatska će ovih dana odigrati dva prijateljska meča u Sjevernoj Americi - protiv Meksika i Perua, a u grupi na Svjetskom prvenstvu će igrati protiv Argentine, Nigerije i Islanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi