Hrvatska sljedeću utakmicu igra sa B timom
Utakmcu protiv Jordana će viceprvaci svijeta započeti u sastavu u kojem nikad do sada nisu zaigrali

Dalić će maksimalno 'promiješati' sastav

Hrvatska sljedeću utakmicu igra sa B timom

Hrvatski selektor Zlatko Dalić najavio je velike promjene na predstojećoj utakmici koju će aktuelni viceprvaci svijeta igrati protiv Jordana.

Za ovaj prijateljski meč Dalić na raspolaganju ima 18 fudbalera, a najveće zvijezde Vatrenih neće biti u kombinaciji za nastup.

Neki slabiji poznavaoci fudbala možda nisu ni čuli za pojedine fudbalere koji će sutra s početkom u 20:45 sati istrčati na teren protiv Jordana, ali većina igrača su ipak poznate face iz Rusije.

Hrvatska bi protiv Jordana trebala nastupiti u sljedećem sastavu Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj - Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca.

Zlatko Dalić je dodao i to da će kapiten protiv Jordana biti fudbaler Bešiktaša Domagoj Vida.

Top Komentari

Benjamingst
Kad ih Jordan osramoti....
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije